Louhi Stones

Kivenkovaa laatua jo 80 vuotta

Louhi Stones korkealaatuisia sisustuskiviä valmistetaan kolmessa tehtaassa. Satakunnan Paneliassa, Varsinais-Suomessa Taivassalossa ja Kaakkois-Suomessa Imatralla. Suomen suurin sisustuskivien tuotantokapasiteetti takaa kaikille asiakkaillemme toimitusvarmuuden poikkeavissakin olosuhteissa.

Kattava tuotevalikoimamme koostuu laadukkaimmista kotimaisista ja ulkomaisista kivilajeista, kvartseista sekä Dekton-materiaalista. Vuosien kokemus, räätälöity tuotanto sekä viimeisin teknologia takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Toimintamme perusta on hyvin hoidettu materiaalivarasto. Varastossamme ylläpidetään useamman kuukauden tuotantotarve, jolla taataan nopeat ja luotettavat toimitukset.

Meillä Louhella on vahvat kiven tekemisen perinteet, mikä näkyy siinä kunnianhimossa, jolla palvelemme asiakkaitamme. Valmistamme kaikki tasot mittatilaustyönä asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioiden. Tehtaidemme nykyaikainen konekanta varmistaa työstöjen tarkkuuden ja viimeistellyn lopputuloksen. Meillä valmistetut sisustuskivet ilahduttavat käyttäjänsä arkea pitkään, jopa vuosikymmeniä.

Tänäkin päivänä Louhi Stones kulkee kehityksen kärjessä. Laajentamalla valikoimaa ja palveluita haluamme palvella asiakkaita paremmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin muut alan toimijat.

Asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus ja ammattitaito kuvaavat yrityksemme kulttuuria. Vuodesta toiseen haluamme lunastaa paikkamme osaavana ja laadukkaana kivialan ammattilaisena. Rakkaudesta kiveen.

KIVI ry

Vientikivi Oy Finland ja Louhi Kivitasot Oy ovat KIVI ry:n jäseniä.

KIVI ry (aiemmin Kiviteollisuusliitto ry) on vuonna 1938 perustettu Suomen ainoa luonnonkiviteollisuutta edustavien yritysten järjestö.

KIVI ry:n päämääränä on lisätä luonnonkiven kysyntää ja tunnettuutta matalan hiilijalanjäljen ja ikuisen elinkaaren materiaalina sekä mahdollistaa jäsenillemme paras mahdollinen liiketoimintaympäristö.